Frie Duellister trener og instruerer i HEMA (Historical European Martial Arts), som er fekting og nærkampsystemer basert på europeiske fektemanualer fra middelalderen. Klubben har kapiteler i Bergen, Oslo og Tromsø. Fekteklubben har kapitler i Bergen, Oslo og Tromsø.

Klubben ble grunnlagt i Bergen i 2003 men har spredd seg idag til Oslo, Jessheim og Tromsø. Som Norges største og eldste HEMA-klubb har vi en åpen og bred tilnærming til kampsporten, da vi trener med mange forskjellige historiske kilder og instruktører.

Våre medlemmerv trener for å kunne delta i internasjonale HEMA-turneringer, eller også for treningens skyld, for å lære seg en ny ferdighet – og være del av et spennende og voksende fekte- og kampsports miljø. Nybegynnere kan starte i alle kurs med våpen som italiensk enhåndssverd, langsverd, montante, rapir og sverd & buckler.

Bli en duellist!

Du trenger ingen forkunnskaper for å starte i FKFD. Alt du trenger er villighet til å lære. Bli med gratis på en av våre treninger i Oslo, Jessheim, Bergen eller Tromsø!

Treningssted og tidspunkt kan variere med sesong og tilgjengelighet, ta derfor kontakt dersom du vil prøve.NewLogo_ImageOnly_colors_web

Kontakt i Tromsø:
Instruktør langsverd:
Erik Varberg
Instruktør Montante og sverd/buckler:
Jens P.Magnussen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s