Åpen Dag på Museet

matogmyte2015_helga_vara (7)
Endelig bilder fra Åpen Dag ved Tromsø Museum under Forskningsdagene høsten 2015!
polsestapping copy
Eventet var en stor suksess, Helga stappa pølser, Liv Elin stekte pannebrød og resten av gjengen bytta på å instruere i bueskyting. Matarkeolog Daniel Serra serverte mat fra vikingtid, middelalder og renessanse, og vi fikk også gjennomført eksperimentet med baksteheller. Konklusjonen var at kleberstein er best å steke på, og skifer er lettest å bearbeide. Forhåpentligvis kommer det en studie fra museet på dette snart.
matogmyte2015_helga_vara (10)

Se resten av galleriet her!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s