Arctandria

20150512_191306_1000
I dag har Emil, Hallvard, Ole Johan og jeg vært på et plutselig møte med kystlaget Arctandria og 4H på Stakken på Kvaløya. For de som er ukjent med området så ligger det ca.3 km sør for Kvaløybrua, ved en masse gamle naust og småhus på nedsida av veien.
20150512_191318
Det var kjempekoselig og veldig interessant å snakke om hva de respektive lagene har slags aktiviteter, og hvordan vi kan samarbeide og hjelpe hverandre. Vi fikk også en omvisning på anlegget, sett på båtene og smia, samt verkstedet som er stort og har plass til mange. Vi vil etter hvert kunne, mot litt gjenytelser i form av dugnad, bruke fasilitetene, ha workshops der og holde kurs.
20150512_191330
I første omgang er vi invitert til dugnad i forbindelse med utsetting av båten Salarøy neste onsdag, og til selve sjøsettingen onsdagen etter. Det kan fort bli båttur! I fortsettelsen ser de gjerne at vi deltar på Stakkendagen 6 august, med bueskyting og litt håndtverk. Dette er en åpen dag for hele byen og omlandet, og jeg ser for meg at det vil være en kjempekoselig event der vi kan bli bedre kjent med hverandre og samtidig få verdifull publisitet, og forhåpentligvis nye medlemmer.
20150512_191502
Det kommer mer info etter hvert.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s