Vikinglag, middelalderlag og markeder i Norge

vikinglag_i_norge

Jeg har, med tillatelse fra lagene som er representert her, laget et interaktivt kart over viking- og middelalderlag samt markeder i Norge.

Noen av lagene ønsker bare en geografisk plassering mens andre er satt opp med informasjon om leder/høvding, epost og nettstedsadresse. Omtrent 10 av lagene har på nåværende tidspunkt ikke svart, men jeg håper de lar meg legge dem til senere.

Årsaken til at jeg har laget dette kartet er at vi som klubb gjerne vil rekruttere, og som kjent er det lettere å bli lagt merke til hvis man er til stede på flere plattformer. En annen beveggrunn er at det eneste stedet man finner informasjon om alle lagene er på Facebook/ Viking-Norge, ei gruppe som kun høvdingene har tilgang til, og jeg ser at det vil være enklere å finne ny tilhørighet når man er på flyttefot hvis man kan bruke kart. Sist men ikke minst er det kjekt med en markedsoversikt, så den typen informasjon er også tilgjengelig på kartet. Vær oppmerksom på at tidspunkt for marked kan variere litt fra år til år, og enkelte er ikke hvert år, så sjekk markedenes respektive nettsider.

For å bruke kartet søker du etter en geografisk plassering; rød markør betyr viking/ middelalderlag, grønn betyr lag som arrangerer marked, blå betyr marked arrangert av andre aktører, som for eksempel et museum eller en annen organisasjon. Informasjon vises i tekstboks ved at du holder musepekeren over en markør. Scroll for å zoome inn og ut.

Viking, middelalderlag og markeder i Norge

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s