Steike Bål i Tønsvika

20150405_132643
Emil og jeg kjørte bil, med Tonje som «sjåførlærer» og Anne i baksetet. Pulk var en kjempegod ide, selv om vi slo leir allerede ved brua. Der var det ferdig gravet bålgrop og det sto sannelig også noe som en gang har vært en villmarksgrill og venta på oss der. Så vi annekterte området rent midlertidig og rigga oss fint til med fane, sitteunderlag og skinn. Sola skinte og snøen glitra og det gjorde jeg også, for jeg hadde fortrengt alle minner om jålesolkremen fra i fjor. Jaja. Vikinger liker jo litt bling.
20150405_132530
Så ble det varma bygg-gryn med løk og stekt pølser, og jeg hadde med heimelaga ferskost og pannebrød med hakkede hasselnøtter og rosmarin i, som i alle fall var ferske den morgenen. Tonje hadde med en aldeles fabelaktig solbærtoddy med krydderier i!

Se flere bilder her.

Det tar sannelig lang tid å lage mat så det ble ingen ompliade, hverken med utforskyting, fritt fall eller i hvert fall. På et tidspunkt gikk det opp for oss at mange av de som passerte trodde at vi tilhørte Tønsviking Middelaldertun og at vi var på jobb! Så fikk de litt gratis reklame og det gjør jo ingenting 🙂

Men vi glemte å spise sjokoladen. A punishable crime. Så jeg har drukket to kopper i dag for å kompensere. Varm sjokolade altså. 🙂 Takk for en kjempekoselig søndag folkens!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s