Nye lenker

10359254_10152396806466893_1846069723402624809_nJeg har oppdatert lenkelista over bueklubber i dag, og har tatt med Fløya Bueskyteres Facebookside, Narvik Bueskytterklubb og Senja Bueskytterklubb.

Det gikk opp for meg at vi ikke lenket til nettsidene til Saga Oseberg og Draken Harald Hårfagre, så de ble oppretta i samme slengen.

Saga Oseberg er restriktive når det gjelder artiklene, dersom du ikke er betalende medlem får du bare lese et utdrag…dette synes jeg er noe bakstreversk i forhold til den tilgjengeligheten som hersker ellers på det store internettet…i mitt hode er det nok at du registrerer deg som følger av siden. Enkelte artikler vil man kanskje alltid reservere for medlemmer, men alt? Snurrig..man skulle jo tro at en del av målet er formidling. De er i alle fall godt i gang med Klåstadskipet. Jeg registrerer også med forundring at de nevner Saga Oseberg som det eneste vikingskipet i landet utenfor Vikingskipshuset i Oslo, og artikkelen er jo ikke gammel…

Viking Kings på Karmøy er vel muligens et av få vikinglag som (nesten) med rette kan kalle seg konger, med Norges kanskje eldste kongssete på Avaldnses. De er ikke like restriktive selv om jeg har funnet artikler som er reservert medlemmer.

Masse fint lesestoff i alle fall!

_IGP3136_resize

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s