Tromsø Museum; Åpen Dag

10407419_10152963174189498_2556528108534238094_nTromsø Museum arrangerer åpen dag den 21ste september og vår deltagelse er ønsket 🙂 Vi skal ha hånd om bueskytingen som vanlig, og det er veldig fint om vi kan ha to team på to eller tre personer til dette, så man kan få litt avveksling under veis.

Museumet vil låne oss et saksertelt som vi kan bruke som base ute, og det kunne vært kanontøft å møbelere/utstyre med så mye viking/middelalderstæsj som mulig! Jeg tenker at vi tar med fanen og masse våpen, jeg har selv ei trekiste, flere saueskinn, endel husgeråd. Det ville vært fint med ei hylle som kan henge i tau fra midtstolpene i teltet, jeg har noe hobbyplank som kan brukes men trenger kraftig hampetau. Vi skulle hatt et bord…enkelt å lage men er det noen som har tid og lyst til å gjøre det? Trenger også noen kroker som vi kan henge opp ting i, ala de på bildet under her.

greiner  blir smarte kroker
greiner blir smarte kroker

Nå i helga skal vi teste ut steinhugging på kleberstein, og hvis det funker så vil museumet dekke bensinutgifter for at vi kan kjøre til Setermoen og hente ferdige steinheller. Da kan vi nemlig sitte ute og demonstrere runeristing for folk. Vi kan også drive med annet smått håndtverk. Skal også spørre om vi kan få lov til å ta med oss trefotingen, bålpanna og ei gryte for å koke vann til kinesisk og arabisk bønnesuppe 🙂

Vil gjerne høre fra folk som vil delta, epost, sms eller Face…the more the merrier! 😀

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s