Til marked!

angelika_strycka01Da er det klart at vi vil være representert både på Trondheimsmarkedet (19-22.juni) og på Borre (4-6 juli)  i år 🙂 Som alltid på lange reiser lar vi Osebergteltet være igjen hjemme og bor i nyloncampen.

Trondheim har ikke noen tilsluttet campingplass, men designerte bålplasser/sandgroper. Vi er 5 som drar dit, + to som slutter seg til oss sørfra. Det er noen som reiser allerede 19nde, men de fleste har flyavgang fra Tromsø 20nde 15:55. Vi er påmeldt som gjester inkl.bespisning. Dersom det er flere som vil være med så er det fortsatt mulig, men påmeldingsfristen for mat daglig + gilde på lørdag er gått ut for lenge siden så man må ordne mat selv. Det er ikke plass til flere i teltene så det må evt.taes høyde for.

Borremarkedet ligger i nærheten av en campingplass så der må man sikkert reservere plass. Foreløpig er det 3 som reiser dit; lavvuen min har plass til iallefall 5 +  baggasje dersom det er flere som vil være med. Borre tilbyr ikke gratis bespisning, og vi er uansett ikke påmeldt markedet, men reiser dit som gjester. Ergo må vi ordne mat der selv.

Eventuelle etternølere må selv organisere turen ettersom jeg drar nå fredag og blir vekke til etter Borre. Men dersom dere ikke er tause og inneslutta og foretrekker å reise incognito så må dere gjerne gi beskjed telefonisk til meg eller Kristine 😀

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s