Stoffmisbrukere ohoi!

amr_elsadr_borg2013 (23)
Jeg vet at det er flere som går i tanker om å lage klær, enten det er vikingtid eller «The Hobbit» eller begge deler, så jeg tenkte at førstkommende søndag kunne vi bruke deler av tiden til å diskutere og planlegge dette i fellesskap, samt kanskje ta noen avgjørelser med tanke på hva man skal kjøpe inn og dermed kombinere ordrer/spare frakt. 🙂

Noen har sikkert langt framskredne planer, mens andre er temmelig blanke. De som har full kontroll på hva de trenger kan kanskje lage en liste?

De som vil gjøre litt research kan sjekke ut Stoff & Stil, Eikthyrnir, Raffina, Rainbow Tekstil, Skaar Tekstil, Handelsgillet, Korps og Medeltidsmode. De tre sistnevnte er svenske, her tilkommer selvfølgelig toll. Jeg hadde noen danske lenker på den gamle pc’en min, men husker ikke navnet på dem…kanskje Kristine kan hjelpe med det? Noen av oss har handlet med Naturtuche i Tyskland, vanvittig fine stoffer, men de er dyre og frakt/toll overskrider vareprisen.

Dere kan også lese dette dokumentet, som har meterangivelser ift.hvor mye man trenger å kjøpe til forskjellige plagg.

Jeg har stoffprøver på flere av lin/ullstoffene fra Stoff & Stil, Medeltidsmode og Skaar Tekstil. Stoff & Stil og Rainbow Tekstil tilbyr gratis stoffprøver.

Dersom det blir tid så kan vi alltids snakke litt om premieren på «The Hobbit», men det blir nok straks behov for et møte for de som vil delta der også. Jeg skal ha et møte med kinoen om et par uker, så det er greit å ha det unna først. Så får vi sett på hva vi trenger å ha klart til da.

Reklamer

En kommentar om “Stoffmisbrukere ohoi!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s