Klubbfane

ny_logo04_red03
Jeg har prøvd å tenke på hvilke farger som ville være tilgjengelige i vikingtida…rødt, oker, blått, grønt…naturlige gråfarger/brunfarger. Fargemetninga er alt for høy på denne versjonen, men etter flere visninger her i heimen er det denne fargesettinga som har vært mest populær. Man kan dempe metninga og/eller endre den røde litt, den er uansett veldig godt ballansert sånn som den er nå. Men jeg er på ingen måte ferdig, forslag om andre fargesammensetninger mottas gjerne. 🙂

Selv liker jeg den med brun bakgrunn dårligst…men dersom man snur fargesettinga på hodet og bruker potteblå bakgrunn og mørkebrun S så blir kanskje det en annen historie? I så fall må det gule draes mer over mot sandbeige ellers blir den veldig svensk. Den mørkeblå er fin, men dragen trenger kanskje en annen konturfarge? Liker faktisk den med sandfarget bunn ganske godt selv om den er litt blodfattig i forhold til de andre…den mangler kanskje noe. Den grønne var lenge en favoritt hos meg, men som Oscar påpekte vil den ikke synes så godt ute i grønska.
logo_4x4
Planen er å trykke den store S’en på linstoff (som evt. farges først) og deretter brodere resten…fanen skal være tosidig så det blir litt jobb. Tonje og jeg skal pusle med dette i sommer.

So…thoughts anyone? 🙂

Reklamer

4 kommentarer om “Klubbfane

  1. Æ like også godt den beige. Den eller den røde syns æ e finest. Det e et eller annet med den brune og lyseblå som slår mæ som… mystisk.

    E det ett poeng å inkludere noe blått siden vi e «Øya i strømmen»? 🙂

    1. nåkka anna som slo mæ no e jo at dette e en ting som skal brukes mye ute…i all slags vær. Vesst man velge en mørk farge som bakgrunn så kommer den tel å bleikes fort :S Det vil være enklere å vedlikeholde et banner m lys bakgrunn, man treng da bare å friske opp broderian litt vesst dem falme.

  2. Mange fine kombinasjoner, vanskelig å velge! Men både den røde og den beige var veldig fin 🙂 Likte den grønne også, men er enig i poenget om at den kanskje «forsvinner» litt…

    1. Æ syns åsså den røe e kanonfin…men æ vil like det vældi dårli vesst vi ende opp med å bære rundt på en rosa fane :S

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s