The Hobbit Marketplace


Vår bod på markedet kommer til å ha et dvergetema, mest fordi det trengs og fordi Raymond ikke har noen til å ta seg av akkurat det temaet. 🙂 Men det passer jo for såvidt godt siden vi har tre eller fire dverger på laget. Kvinner, menn, alver og hobbiter kan vel godt hospitere under fjellet…eller være ute i diplomatisk ærende? 😉

«Baruk Khazad» er Tolkiens dvergemål Khuzdul for «The axes of the Dwarves.» Jeg og Tonje syntes det var bedre enn Moria eller Dvergadjup, men det er diskutabelt dersom noen er uenige. 🙂 Tegningen er et forsøk på visualisering; Kristine foreslo at vi kunne ha en slags pidestal innerst der folk får utdelt sin valuta, etter å ha skrevet seg inn i loggboka og svart på et spørsmål vedrørende sin egen ætt. Jeg synes en pidestal er en veldig god ide ettersom rommet trenger noe som foregår i høyden også. Vi må dermed også ha et slags podie som en stol kan stå på, slik at man når opp fra baksiden.

Bordene vi har fått måler ca.3 meter så det er god plass. Pidestalen kan lages av lekter og gipsplater i flere nivåer dypt. Veggen bak skal ha et skilt som jeg også ser for meg at vi kan lage av gips. Det er billig og enkelt å jobbe med. Den kan også enkelt patineres. Om vi trenger å lage en hel veggplate å ha bak boden beror på hvor mange hull vi får lov til å sette i murveggen.

Vi må også lage en stor loggbok. Vi trenger MDF eller tynn kryssfiner til permer, stoff eller tynt lær til å trekke dem med, tykt papir til sider og tykke lærsnorer til å binde sammen hele greia. Er det noen som har en fjærpenn eller to?

En tanke var et enkelt våpenstativ, rått tilhugget, som kan stå bake bordet. Var også inne på tanken om en ambolt, Hallvard…what say you? Faren min har endel gammelt verktøy som sikkert kan lånes. 🙂

Jeg tar med meg fårepels i dunger, Tonje har et skrin vi kan bruke til valuta. Skal sjekke om det finnes juksekubbelys med dioder for i såfall kan vi bruke lyktene mine…og gulvstaken.

For dere dverger der ute: har dere lyst til å foregi å komme fra en enkelt familie med dverger, eller flere? Under er de 7 husene:

Longbeards (Durins ætt)
Firebeards
Broadbeams
Ironfists
Stiffbeards
Blacklocks
Stonefoots

Dere finner endel info på disse adressene:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Middle-earth_Dwarves

http://www.alteredgamer.com/lord-of-the-rings-online/47359-lotro-dwarf-name-generators-for-lotro-characters/

…og her finnes det informasjon om Khuzdul:

http://folk.uib.no/hnohf/khuzdul.htm

http://www.acondia.com/fonts/cirth/index.html

Oh and BTW…I will go by the name Hlifrim Gudrunsdottir from now on 😀

 

Reklamer

5 kommentarer om “The Hobbit Marketplace

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s