Brave


«Brave» har premiere 31ste august, og Aurora Fokus Kino har invitert Fløya Bueskyttere og StraumEyjar til å gjøre premieren til noe spesielt, samtidig som vi markedsfører oss selv. Raymond Nordahl ønsker at vi skal ha en bueskytteroppvisning/intern konkurranse i gammelkiosken, som vil rigges til anledningen. Han synes også det ville gi forestillingen ambiance dersom StraumEyjar ville ha en bod der vi viser fram hva vi gjør og forteller om vikingtid, middelalder og klubben vår. I tillegg leker han også med tanken på sverdfekting på scenen i sal 1 før visningen begynner, så de av dere som er hjemmehørende i Frie Duellister må gjerne lufte tanken selv om ideen ikke er godkjent av kinoledelsen enda.


Jeg har ikke noe endelig tall på hvor mange visninger det blir snakk om, dette kommer senere, men det blir snakk om flere timers tilstedeværelse iallefall premieredagen, og noe lettere en dag til.

Først og fremst ville jeg høre deres reaksjoner på dette, og hvor mange som kunne tenke seg å stille opp. For min del tror jeg dette kan gi oss et kjempeboost, særlig ettersom dette er en av de filmene kinoen satser stort på i år. Selv om den er klassifisert som barenfilm vil mange voksne se den, sammen med barn eller også på den engelsktalende visningen. Er vi heldige kan vi kanskje få litt mer avisomtale også. 🙂

What say ye?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s